Incheck-mail

Een week voor aankomst krijg je alle informatie over je verblijf per e-mail toegestuurd. Boek je een last-minute? Dan ontvang je de informatie binnen een dag. Heb je geboekt via een touroperator dan ontvang je deze informatie via hun. Hierin staat onder andere de informatie over de toegang tot de accommodatie, parkeren, afval, extra’s en de wifi inloggegevens. Je ontvangt de incheck informatie alleen wanneer de betaling volledig is voldaan.

Heb je de e-mail met incheck informatie niet ontvangen dan kan deze in spam of ongewenste e-mail terecht gekomen zijn. Staat de mail daar niet tussen? Neem dan contact met ons op via: de chat op onze website, 0118 236060 of info@welcome.in