Sleutels inleveren

De sleutels worden meestal ingeleverd zoals je deze ontvangen hebt. Hoe de sleutel precies ingeleverd moet worden vind je terug in de uitcheck e-mail die je de dag voor vertrek van ons ontvangt.

Digitale sleutel
Zorg ervoor dat de deur altijd op slot gedaan wordt met behulp van je smartphone/de app. Hoe je dit doet lees je in deze FAQ

Aparthotel Zoutelande

De sleutelkaart(en) kan je in de brievenbus doen, naast de check-in-kiosk in de centrale hal.

De Grote Geere

De sleutels kan je in de accommodatie op tafel laten liggen, op de plek waar ze bij aankomst lagen. De deur van de accommodatie kan je vervolgens dichtdoen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de accommodatie afgesloten wordt.